top of page
HAD01972.jpg
Hey, buna! Dacă ești aici, înseamnă că ești interesat în serviciile mele de fotograf. Îți mulțumesc pentru asta. Din păcate, nu este un preț stabilit pentru o sesiune foto pentru ca el depinde de durata și distanta pe care o fac pana la tine însă dacă te afli în unl din orașele: Londra, Manchester, Liverpool sau Leeds prețul e 300 lire sterline. La final, vei primi toate fotografiile și o parte dintre ele vor fi editate profesional.
Dacă ai hotărât să mă alegi ca fotograf, te rog să nu eziti să-mi lași un mesaj pe contul meu de Instagram @gabrielahadiev sau posta electronică gabi.hadiev@gmail.com. Iată câteva reguli și condiții importante pe care trebuie să le cunoști înainte de a mă alege ca fotograf.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Pentru ce achiți?

Sesiune foto nu e doar despre o oră și câteva fotografii editate. În primul rând tu achiți pentru o experiență de mai mult de 8 ani, pentru un stil de editare și fotografiere. În cazul în care ești în orașul Londra spre exemplu atunci fac până la tine un drum de 7-8 ore dus întors, noi însă știm cât de prețios este timpul nostru. Fotografiile pe care le alegi se editează în aproximativ 2-4 ore, totul depinde de fotografii și de numărul acestora. Și desigur nu în ultimul rând se achita pentru emoțiile în timpul sesiunii și pentru amintirile veșnice primite într-un final. 

Termeni și condiții 

- Pentru a rezerva o ședința foto, trebuie să achitați un avans de 30% din suma totală. Restul sumei se achită la sfârșitul ședinței foto, în aceeași zi.
- Toate ideile se discută individual astfel încât sa obținem exact ceea ce îți dorești.
- Am dreptul de a folosi și de a posta fotografiile de la ședința foto în scopuri promoționale și pe site-ul meu gabihadiev.com și instagram
- Fotografiile editate vor fi livrate clientului în termen de 2 săptămâni din ziua în care ați selectat fotografiile.
- Fiecare fotografie extra se achită 5 lire sterline.

- Fotografiile vor fi disponibile timp de 60 zile într-o galerie online. Sunteți responsabil pentru descărcarea lor în termen de 60 de zile. În cazul în care sunteți informat și nu reușiți să le descărcați, nu sunt responsabila pentru orice pierdere.
- Nu voi face nicio modificare în ceea ce privește dimensiunea buzelor sau a ochilor.
Dacă decideți să editați singuri fotografiile, vă rog să nu mă etichetați.
Dacă nu sunteți mulțumit de rezultat, vă rog să mă anunțați, astfel încât să putem găsi împreună o soluție.

Termeni și condiții 

bottom of page